CENTRALE VERWARMING

Wij bieden alle soorten ketelservices, waaronder ketelinstallatie en ketelonderhoud. Onze professionele, betrouwbare ingenieurs zijn allemaal gecertificeerd.

Als uw cv-ketel verkeerd gaat, begrijpen we dat dit een grote zorg is en dat u deze snel moet afhandelen. Dus naast kosteneffectief ketelonderhoud bieden we een snelle ketelreparatieservice. En als het niet kan worden gerepareerd, hebben we verschillende nieuwe installatie-opties voor de ketel die bij je huis en je portemonnee passen.

Bedenk dat een nieuwe ketelinstallatie u op de lange termijn geld kan besparen, omdat een nieuwe ketel minder storingsgevoelig is en ook gegarandeerd is.

  • Vervangingen en upgrades van condensatieketels

  • Systeemontwerp en installatie

  • Ketelstoringen, service en onderhoud

  • Douches, pompen, toiletten, baden installeren

  • Combinatieketels en conventionele ketels

Loodgieter noodgevallen

+31612345678

Over

Loodgietsersbedrijf Plumber

We zijn gevestigd in ……………., en zijn sinds 2010  opgericht met een steeds groeiend team van gespecialiseerde professionals. Als bedrijf zijn we zowel in omvang als in expertise gegroeid en hebben we alleen gecertificeerde ingenieurs in dienst, waardoor we u de hoogwaardige service kunnen bieden die u nodig heeft. We zijn zo toegewijd om u de best mogelijke service te bieden dat we al ons werk en onze producten een jaar lang garanderen.

Snelle links